Kuvassa : FI J MVA FI & S MVA VV4-19 VROP-19 HugAlan Queen AnnaCarolina, teddy rodultaan
Kuvassa : FI J MVA FI & S MVA VV4-19 VROP-19 HugAlan Queen AnnaCarolina, teddy rodultaan

Olen eläinrakas uusperheen äiti Pyhäjoelta. Perheeseemme kuuluu viisi lasta ja aviomieheni Sauli. Eläinlapsia kotoamme löytyy useampi. Alpo the Chihuhaua lyhytkarvainen sekä maatiaskissat Miisu ja Moona 5v. ja Siamilainen Sulevi.  Hermeliini  kani Lompakko asustaa myös kotonamme. Pihapiiristä löytyy marsula, joka on entisöity vanhasta hirsitallista nyky muotoonsa.

Vuonna 2017 sain marsuille kasvattajanimen HugAlan. Mietin pitkään minkä rodun parissa haluan alkaa kasvatustyötä tekemään. Teddyt valikoitui hauskan ulkomuodon, mutta myös hyvän luonteen vuoksi omaksi roduksi jota pyrin viemään eteenpäin kasvatuksessa. Teddyjä olen hankkinut Norjasta, Tanskasta, Ruotsista, Tsekeistä sekä Suomesta. Tällä hetkellä olenkin todella tyytyväinen syntyneisiin poikueisiin ja rodun tasoon. 

Marsunäyttelyt ovat lähellä sydäntäni ja niissä kiehtoo tunnelma sekä matkustaminen eri paikkakunnille. Tärkeänä pidän sitä, että eläinmäärä marsuissa pysyy kohtuullisena, jotta jokainen saa varmasti huomiota sekä rakkautta.

Marsunpoikaset todella tottuvat meillä kodin ääniin. Ahkeria pussailijoita löytyy kyllä :) Marsut sopii hyvin lapsiperheisiin, mutta tosiaan valvottuna pienten lapsosten kanssa kaikki hoitotilanteet.

HugAlan verkkokauppa syntyi useamman vuoden pitkällisestä ajatus prosessista

Olen ammatiltani vaatetusalan artesaani ja ompelu ja käsityöt ovat aina olleet osa arkeani. Samoin lemmikit ovat olleet minulle pienestä asti osa jokapäiväistä arkea.

Ympäristöasiat ovat minulle henkilökohtaisesti lähellä sydäntäni ja tämän vuoksi olen materiaalivalinnoissa pyrkinyt mahdollisimman ympäristö edellä ajatteluun tuotteita valitessa. Fleecen käyttö on tuotteissani ehdoton ei, sen sisältämän mikromuovin vuoksi. Myös tuotteiden kehittely mm. näkökulmana kestävä, mutta myös pesun minimoiminen on ollut prosessissa mukana. Esim.Köllö-Petiä ei tarvitse kokonaisuudessa pestä vaan sisustyynyn pesulla selviää, joka on kooltaan huomattavasti pienempi tuotteena. Itse peti säästyy kuluttavalta pesulta, joka taas jatkaa tuotteen käyttöikää.

Uni-Jakkaroiden jalkojen vaihto onnistuu uusiin, joten näin ollen saa tuotteen kokonaisikää jatkettua aina uudelleen. Lökö-Riipun pysyvyys Uni-Jakkarassa lemmikkien käytössä oli yksi iso tekijä, jonka vuoksi kiinnitykseksi valikoitui avainrengas johon kuminauha kiinnitetään pujottamalla. Lökö-Riippu ei tipu kovemmassakaan menossa paikaltaan! Tuotetestaus on ollut yksi tärkeä osuus ja kokeilla mikä toimii oikeasti käytössä.

Pikkuhiljaa verkkokauppaan tulee lisää pienlemmikeille suunnattuja tuotteita! Nyt tuotekehittelyssä ja kokeilussa on hamstereille suunnattu Uni-Jakkara, jota syrkki hamsterimme Söpöli pääsee tuotetestaamaan käytännössä. Uudet tuotteet pääsee verkkokauppaan vasta tarkkojen käytännön fiilistelyjen jälkeen kohde asiakkaillamme, eli juuri niiden käyttäjillä.

Altromin Kasvatus, Elatus sekä Pet pelletti tulee olemaan saataville ensimmäisten ruokien joukossa marsuille suunnattuna vaihtoehtona! Tämä pelletti on jo vuosien ajan ollut toimiva pelletti marsuille eri elämänvaiheissa!