Yleistä tuotteista

Tuotteita pienlemmikeille muun muassa kaneille ja marsuille !


Puttiikkiin lisätään tuotteita pikkuhiljaa ja toiveita kuunnellaan kysynnän mukaan!

Köllö-Pedit, Lökö-riipparit, heinäriipparit sekä suoja-alustat ommellaan Suomessa, Piehingissä!


Tuotteiden suunnittelussa olemme kiinnittäneet huomiota erityisesti pitkään käyttöikään sekä uudistettavuuteen. Täten voidaan pienentää  hiilitassunjälkeä!


Tuotteiden päälimateriaalina käytetään valmistuksessa ainoastaan puuvillakangasta ympäristönäkökulmallisesta syystä.


Puuvillasta valmistetut tuotteet ovat myös helppohoitoiset ja esimerkiksi karvat ja purut saa helposti puisteltua tuotteesta!


Pajut, joita tuotteissamme käytetään kerätään kaukaa ympäristösaasteista puhtaasta Pohjois-Pohjanmaan maalaisympäristöstä Luohualta. Pajut pestään ja "saunotetaan" ötökkä vapaiksi lemmikkisi jyrsittäväksi.


Uni-Jakkaraan voit tilata paju- tai puujalkoja lisää verkkokauppamme kautta, joten tuote on pitkäikäinen. Mitään osia ei maalata tai käsitellä, joten ne ovat jyrsittäviä ja turvallisia pikkuystävillemme. 


Uni-Jakkaraan voit tilata verkkokaupan kautta lisää Lökö-Riippuja sekä Köllö-Petiin suoja-alustoja, jotka ovat nestettä läpäisemättömiä. Tämä lisää tuotteiden käyttöikää ja luonto kiittää!


Tuotetestauksen myötä olemme löytäneet käyttöä ja pesua kestävät tuotteet. Tärkeintä unohtamatta, eli käyttäjät käyttävät näitä eikä käyttö jäisi vain nuuhkaisuun. 


Köllö-Petiä ovat tuotetestanneet marsut, kanit (hermeliini ja leijonaluppa), kissat sekä kotimme koira vahvistus chihuahua. Kaikki edellämainitut ovat tuotteen uumeniin nukahtaneet :)Köllö-Peti

Pedin koko on halkaisijaltaan n.32 cm ja korkeus n.10cm. Köllö-Petiin mahtuu köllähtämään jopa kaksin, täällä marsulassa pedissä ovat viihtyneet emo ja pikkuiset marsuvauvat. Perheemme kissat ovat ahtautuneet hekin kahdestaan petiin, mutta tässä kohtaa suositus on kyllä yksi mirri kerrallaan :)