Syyskuun ensimmäinen päivä. Poikasia on viiiiisi nainen kiljuu! Kaikki elossa!!! Niin minä olen niistä yksi.  Kiljuva nainen rauhoittuu aikansa hypittyään ja nostelee meitä yksitellen kädellään käymään, pyöritellen ja ihmetellen ja mumisten tyttö, poika... Kummallinen kapistus, jonka päälle minut laitetaan kertoo, että olen suloinen rääpäle, kaikkein piskuisin  58g. Siskoja kaksi ja velipoikia kaksi. Arvatkaapa mitä muuta, äiti, ihana, mutta vain kaksi nisäinen äiti. Maito-baari on lähes 24/7 auki ja joku meistä roikkuu koko ajan äidin nisässä kiinni. Kuulen naisen tuumavan, että äidilläni on lehmän hermot. 

Nainen kurkistelee meitä usein häkin edustalla ja huokailee. Mietin mikä naista mahtaa vaivata, hengitystietulehdus, siitä olen kuullut naisen puhuvan? Sitä sen täytyy olla. Joka päivä tuntuu, että on hauskempaa ja hauskempaa. Tuntuu kuin perhosia vilistäisi massussa ja täytyy hypähdellä perhosen lailla ilmaan. Nainen hirnuu tuolloin, mikä lie, kenties tämä hengitystietulehdus pahenee?

Tykkään ajaa takaa veljiä ja siskojani, välillä äiti kiljaisee pitkän Kuuuuin ja koitetaan uskoa parhaamme mukaan ja rauhoittua. Äiti tuoksuu maailman ihanimmalle asialle, turvallisuudelle ja lämmölle. Rakastan kieppua äitini kainalossa. Nainen ihmetteleekin kuinka äitini osaa lähes istua ja pitää meitä kainalon kautta tissillä. Niin- äiti on paras <3 

Maistellaan kaikkea ihanaa uutta, kurkkua, paprikaa, porkkanaa ja salaatteja. Parasta rousketta on kuitenkin heinä. Ah sen tuoksu viipyilee viiksikarvoissani, väristen kielen kärjelle maksuelämyksen taivaallisuuden. Parasta lämmin tissi maito heinällä. Kunpa aina olisi näin ihanaa!

Pian huomaan, että outoja ihmisiä käy häkin luona ihmettelemässä. Huokaisen helpotuksesta, koska ainakaan hengitystietulehdusta en heillä kuule. Yhtäkkiä huomaan,että sisareni ovat hävinneet. Onneksi äiti lohduttaa, että sisareni ovat muuttaneet vain omiin hyviin koteihinsa. Enkö minä sitten kelvannut kenellekkään kysyn äidiltä kyynel silmässä? - Sinä kelpaat kelle vaan <3 Nainen tulee ja rutistaa minut syliinsä ja suukottaa poskeani. Naisen hengitystietulehdus on voitettu. Hän sanoo, että minun Pirkkoseni rakkaimpani. Jotain lämmintä läikähtää pikku marsun sydämmessäni<3